mainos

Paastosta potkua laihdutukseen

Paastolla on monia hyvää tekeviä vaikutuksia elimistöön. Paastoa voi käyttää elimistön puhdistamiseen, olon keventämiseen tai tehokeinona terveellisempiin elämäntapoihin siirryttäessä.

Yleensä paastonneilla ihmisillä on paastosta pääasiassa ainoastaan hyviä kokemuksia. Toisille se on auttanut laihduttamisen alkuun ja toiset tuntevat olonsa kohentuneen ja hyvinvointinsa parantuneen. Paasto on loistava keino herättää kroppa eloon ja mieli seuraa aivan varmasti siinä mukana.

Mehupaastolla on paljon hyötyjä keholle. Erityisen hyvällä tavalla se vaikuttaa veren rasva-arvoihin. Suolistobakteerit saavat tilaisuuden uudistua ja ärsyyntyneet limakalvot saavat tilaisuuden tervehtyä. Parhaiten se toimii elintapojen terveellistäjänä, sillä mehupaaston jälkeen on helppoa jatkaa elämää syömällä kevyesti.

Uskomatonta on, että ihminen tulee toimeen varsin vähällä ravinnolla. Intialaisen munkin päivän ruoka saattaa esimerkiksi koostua vain muutamasta hedelmästä ja pähkinästä. Tutkimusten mukaan ihminen tulee toimeen jopa vuoden pelkällä vedellä ja täysjyväleivällä. Jos paaston tekee oikein, niin se on siis varsin turvallista.

Paasto soveltuu kaikille terveille aikuisille. Jos paastoaa ensimmäisen kerran, niin suositeltavinta on pitää ainoastaan viikon mittainen paasto. Jos imettää, on raskaana tai verenpaine on alhainen, niin paastoa ei suositella.

Ensimmäisellä paastokerralla kannattaa hankkia mehupaastopaketti ohjeineen, jolloin paasto on helppoa, koska paketin mukana tulee kaikki paastoamisessa tarvittava.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.