mainos

WellNutrition

Ihmisen keho tarvitsee monia vitamiineja ja hivenaineita voidakseen hyvin. Nykyisin syömme välillä kiireisessä elämässämme ravintoköyhää ruokaa ja emme saa kaikkia kehomme tarvitsemia aineita ruokavaliostamme. Jos tuntuu, että on jatkuvasti väsynyt ja olo on vetämätön, niin voi olla että kehosta puuttuu jotain elintärkeää vitamiinia tai hivenainetta. Myös jatkuva sairastelu, flunssat ja yskä voivat olla merkki siitä, että yleiskunto ei ole niin hyvä kun se voisi olla. Suomessa on pitkä pimeä aika, jonka takia erityisesti meidän suomalaisten tulisi syödä terveellisesti ja käyttää vielä terveellisen ruokavalion lisäksi lisäravinteita. Tämä varmistaa sen, että voimme hyvin ja jaksamme paremmin. Tutkimusten mukaan useimpien suomalaisten täytyisi käyttää Omega3-, multivitamiini, d-vitamiini sekä kalsium-lisäravinteita.

Professorit ja tutkijat suosittelevat ihmisiä perehtymään huolellisesti siihen, että minkälaisia lisäravinteita he tarvitsevat ja kuinka paljon. Näiden asioiden tutkiminen voi olla melko haastavaa ja aikaa vievää ja ihmisillä ei ole siihen resursseja. Tähän tarjoaa vastauksen suomalainen WellNutrition.

WellNutrition on yritys, jonka valikoimissa on kaikki tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet. Professorit ja alan parhaat asiantuntijat ovat suunnitelleet WellNutritionin tuotteet. WellNutritionin palvelu perustuu siihen, että se toimittaa joka kuukausi asiakkailleen kotiin ns. kuukauden paketin, jossa on kaikki suomalaisen ihmisen tarvitsemat lisäravinteet seuraavan kuukauden ajaksi. Kun tilaa lisäravinteensa WellNutritionilta, niin säästää aikaa ja vaivaa. Lisäravinteet tulevat sen myötä myös helposti osaksi arkea, sillä vitamiinit ja hivenaineet lähetetään suoraan kotiin. WellNutritionin hinnat ovat myös erittäin kilpailukykyiset. Koska WellNutrition on vakavarainen suomalainen yritys, jolla on taustallaan alan parhaimmat asiantuntijat, niin siihen voi myös luottaa.

WellNutritionilta voi tilata joko yksittäisen paketin tai vuositilauksen. Jokainen WellNutrition-paketti sisältää 30 omega-3 tablettia, 30 multivitamiinitablettia ja 30 kalsium/d-vitamiinitablettia. Yksittäinen paketti on tarkoitettu tutustumiskäyttöön. Kun tekee vuositilauksen, niin hinnat tulevat edullisemmaksi ja maksu suoritetaan silti vain kerran kuukaudessa. Käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä ja WellNutrition lisäravinteet ovat olleet pidettyjä ja systeemi on koettu todella käteväksi.

One Response

  1. Vitamiinit ovat elintärkeitä ihmiselle | Laihdutus ja Terveys Says:

    […] WellNutritionin kautta voit saada päivittäisen vitamiiniannoksesi kotiin postin mukana edullisesti ja kätevästi.  Näin voit helposti ottaa rasvahapot ja vitamiinit osaksi arkipäivääsi! […]

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.