Banaani-pinaatti smoothie juoma resepti – juo ja nauti

Pinaattismoothie on helppo ja nopea valmistaa, ja se on myös hyvin ravitseva. Smoothien valmistaminen onnistuu helposti myös blenderillä. Pinaattismoothie sopii mainiosti niin aamiaiseksi, lounaaksi kuin välipalaksi. Smoothie sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Pinaattismoothie on myös täysin gluteeniton ja soveltuu hyvin myös vegaaneille ja kasvissyöjille. Smoothie on täynnä terveellisiä rasvoja, jotka auttavat kehoa siirtymään ketoosiin. Ketoosissa elimistö polttaa rasvaa tehokkaammin energianlähteenä.

Banaani-pinaatti smoothie

Ainesosat
1 dl pinaattia
1/2 dl ananasta
1 banaani
1/4 dl mantelimaitoa tai vettä
Ohjeet
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi. Jos smoothie tuntuu liian paksulta, lisää nestettä, kunnes saavutat haluamasi koostumuksen. Nauti heti!

Mistä valmistaa?

Mistä valmistaa pinaattismoothie? Pinaattismoothie on helppo ja nopea valmistaa itse kotona. tarvitset pinaattia, maitoa, vihreää teetä, hunajaa ja pähkinöitä. Kaikki ainekset sekoitetaan blenderissä ja juodaan heti.
Pinaattismoothie sopii hyvin aamiaiseksi tai välipalaksi. Se on myös terveellinen ja ravitseva juoma kaikille, jotka haluavat lisätä pinaattia ruokavalioonsa.

Miten se onnistuu?

Smoothieiden tekeminen on helppoa ja ne ovat myös terveellisiä. Pinaatti on hyvä vaihtoehto, koska se sisältää paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi pinaatti on myös hyvä laihduttaja. Smoothieiden tekeminen onnistuu helposti seuraamalla näitä ohjeita:

  1. Kaada puolet pakkauksesta pinaattia blenderiin.
  2. Lisää smoothieeseen maitoa tai vettä, jotta se saa halutun koostumuksen.
  3. Lisää halutessasi mausteita tai muita ainesosia, kuten banaania tai hunajaa.
  4. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi ja nauti heti!

Banaanin hyödyt

Banaanin hyödyt ovat paljon. Se on täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Se auttaa sinua myös säilyttämään terveen painon ja parantamaan aineenvaihduntaa. Banaani on myös hyvä apu laihduttamiseen ja sen sisältämä kuitu auttaa torjumaan nälkää.

Pinaatin hyödyt ja ravintoarvot

Pinaatin terveyshyödyt ovat moninaiset ja sen ravintoarvot ovat erinomaiset. Pinaatti on runsaasti kuitua sisältävänä vihreänä vihanneksena hyvä apu painonhallinnassa ja se auttaa myös pitämään suoliston toiminnan normaalina. Pinaattia voi käyttää myös laihduttajana tukevana smoothiena tai salaattikastikkeena. Pinaatin sisältämä kalsium auttaa myös luuston terveyden ylläpitämisessä.