mainos

Selluliitti pois kotikonstein

Eroon selluliitista – kotihoitomenetelmät

Selluliitti on appelsiini-ihoa, joka vaivaa montaa naista. Selluliitti vaivaa niin ylipainoisia kuin normaalipainoisiakin naisia. Selluliitista pääsee eroon parhaiten terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnan lisäämisellä. Kun lihakset kiinteytyvät, niin selluliitti ei näy enää niin paljon. Lisäksi on muutamia kikkoja, joita kannattaa kotona kokeilla.

Kuivaharjaus: Kuivaharjaus auttaa siihen, että ihon pintaverenkierto vilkastuu ja aineenvaihdunta ongelmakohdassa lisääntyy. Vartalo kannattaa mahdollisuuksien mukaan kuivaharjata joka aamu.

Suihkuttelu: Kuivaharjauksen jälkeen suositellaan suihkua. Ongelmakohtiin kannattaa suihkutta vuorotellen kylmää ja lämmintä vettä, se aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa entisestään.

Selluliittivoiteet: Selluliittivoiteet eivät varsinaisesti poista selluliittia, mutta ne tasoittavat ihon pintaa ja selluliitti ei näy enää niin vahvasti. Ihon pinta tulee myös kimmoisammaksi ja hyvinvoivaksi. Ongelma-alueisiin kannattaa hieroa selluliittivoidetta 1-2 kertaa päivässä.

Vartalon kuorinta-aineet: Vartalo kannattaa kuoria pari kertaa viikossa huolellisesti. Silloin saadaan poistettua kuollut pintasolukko ja iho saa paremmin hengitettyä.

Veden juonti: Vettä on juotava paljon, sillä se laittaa kehon kuona-aineet liikeelle. Kaksi litraa vettä päivässä on hyvä määrä.

!Ruokavalio: Ruokavaliolla on suuri merkitys selluliitin hoidossa. Kannattaa syödä terveellisesti, nauttia paljon kasviksia ja unohtaa einekset, pikaruoka ja hiilihydraattipitoiset naposteltavat.

!Jumppa: Säännöllinen jumppa auttaa lihasten kiinteytymiseen ja samalla selluliitin häviämiseen.

Hoitolat: Jos omat rahavarat riittävät, niin kannattaa kokeilla kauneushoitoloiden selluliittihoitoja kuureina.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.