mainos

MultiPro ravintolisä

 

Tilaa MultiPro ravintolisä urheilijoille

MultiPro on suosittu luonnollinen ravintolisä, joka sopii kaikille iästä ja elintavoista riippumatta ja niin lapselle kuin aikuisellekin. Erityisesti MultiPro soveltuu ihmiselle, joka on aktiiviliikkuja, kuntoilee rankasti, syö paljon eineksiä tai puolivalmisteita tai joka syö epäsäännöllisesti. Varsinkin laihduttaessa ravinnosta ei saa kaikkia elimistön vaatimia vitamiineja ja antioksidantteja ja silloin kannattaa vakavasti harkita tällaisen ravintolisän käyttöä. Lisäksi pysyvässä laihduttamisessa on tärkeää saada tarpeeksi proteiineja, jotta laihduttaminen ei syö lihaksia vain rasvaa. Aktiiviliikkujille on tärkeää saada kaikki vaadittavat vitamiinit ja antioksidantit, sillä se parantaa treeniä ja nopeuttaa palautumista. MultiPro on todettu hyväksi tuotteeksi ja sen vaikutus hyvinvointiin on huomattava.

MultiPro on spiruliinatuote, joka sisältää 98,5 % spiruliinalevää. Spiruliina sisältää enemmän proteiineja kuin mikään toinen ruoka ja enemmän beetakaroteeneja kuin esimerkiksi porkkanat.  Siinä on uskomaton määrä antioksidantteja, vitamiineja, proteiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja. Ja kaikki on täysin luonnollisessa ja helposti imeytyvässä muodossa. Juuri niin kuin luonto on suunnitellut!

Muun muassa YK:n IIMSAM-järjestö on käyttänyt spiruliinaa menestyksekkäästi ravintohankkeissaan ja Maailman Terveysjärjestö WHO suhtautuu spiruliinaan todella positiivisesti. Hienoa on myös se, että spiruliinaa voi antaa lapsille täysin riskittömästi.

Tilaa nyt MultiPro ravintolisää ja tunne sen hyvää tekevät vaikutukset! Tutustuminen on edullista!

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.