mainos

Mivitotal Flex ja Plus ravintolisä – Mivitotal hinta

Mivitotal on yksi markkinoiden monipuolisimmista ravintolisistä. Mivitotal sisältää yli 100 eri ravintoainetta, jota elimistö tarvitsee ja ne ovat juuri oikeassa suhteessa. Mivitotal antaa virtaa jaksaa ja sitä käyttäessään vastustuskykykin paranee. Markkinoilla on kaksi Mivitotal valmistetta: Mivitotal Plus ja Mivitotal Flex. Muutoin niissä on suunnilleen samat ravintoaineet, mutta Mivitotal Flex sisältää lisäksi riboosia ja l-karnitiinia. Mivitotal Flex lisää hapenottokykyä, auttaa polttamaan rasvaa ja lisää kehon energiatasoa. Monet sen käyttäjät ovat huomanneet, että Mivitotal Flexin säännöllinen käyttää auttaa jaksamaan paremmin ja keho ei ole niin väsynyt. L-karnitiini tasapainottaa kilpirauhasen toimintaa sekä auttaa sydäntä voimaan paremmin.

Mivitotal koostumus

Mivitotal sopii aivan kenelle vain: työssäkäyvälle aikuiselle tai opiskelijalle. Erityisesti urheilua harrastavat hyötyvät Mivitotal Flexistä. Mivitotal tuo energiaa ja auttaa voimaan paremmin. Ja koska se on nestemäinen valmiste, niin kaikki ravintoaineet imeytyvät kehoon paremmin. Toipilaille ja raskasta fyysistä työtä tekeville Mivitotal Flex sopii myös paremmin kuin hyvin. Mivitotalissa on seuraavia yleiskunnolle todella tärkeitä vitamiineja: B1, B2, B6, B12, C, D, E, beetakaroteeni, bioteeni, foolihappo, niasiini ja pantoteenihappo. Kehon hyvinvoinnille tärkeitä kivennäisaineita ovat boori, jodi, kromi, kalium, kalsium ja magnesium.

Mivitotal on saanut Vuoden terveystuote –palkinnon ja muutenkin sen vaikutukset on tunnustettu. Ruotsissa Mivitotal on voittanut myös samankaltaisen palkinnon jo kuusi kertaa.

Jos itsellä on väsymystä, vetämätön olo, univaikeuksia, toistuvia sairauksia tai mielialan ailahteluita, voivat ne hyvinkin johtua jostain ravintoaineen puutteesta. Mivitotalia kannattaa ainakin kokeille. Yksi litran pullollinen riittää noin kahdeksi kuukaudeksi. Mivitotalia otetaan kaksi ruokalusikallista aina aamuisin mehuun tai veteen sekoitettuna aamupalan yhteydessä.

Osta Mivitotal Flex Fitnesstukusta – 1 litra vain 24,90€

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.