mainos

Lentoemäntädieetti

Lentoemäntädieetti on klassinen dieetti ja se sopii käytettäväksi parhaiten silloin, kun painoa pitää saada pudotettua nopeasti. Lentoemäntädieetti kestää neljä päivää ja sillä on mahdollisuus laihtua kilo päivässä. Painonpudotus perustuu osaltaan siihen, että kehosta poistuu nesteitä, mutta osa on todellista painonpudotusta. Kaikki laihdutetut kilot eivät palaa välittömästi takaisin dieetin jälkeen. Kun on tehnyt tämän neljän päivän dieetin, niin on pidettävä kuukauden tauko. Jotkut ihmiset toteuttavat tätä dieettiä aina kerran kuukaudessa ja silloin tämä dieetti kadottaa noin kilon per dieetti. Vuodessa siis on kadonnut jopa 12 kiloa.

Tämä dieetti sopii ihmisille, jolla ei ole todellisia ylipaino-ongelmia, vaan ainoastaan muutamia liikakiloja. Jos on esimerkiksi loman aikana sortunut mässäilemään ruoalla, niin tämä neljän päivän lentoemäntädieetti kadottaa hyvin lomakilot ja voi taas jatkaa puhtaalta pöydältä. Dieetin toteuttaminen on helppoa ja mitään monimutkaista ei tarvitse tehdä. Kaikki raaka-aineet voi ostaa kaupasta kerralla valmiiksi. Dieetin aikana ei saa syödä mitään muuta, kuin mitä tässä ohjeessa on mainittu. Vettä täytyy juoda runsaasti. Mausteita saa käyttää, mutta ei suolaa.

Lentoemäntädieetti ohje

Aamiainen on sama jokaisena dieettipäivänä.

puolikas greippi sekä kahvia tai teetä ilman maitoa ja ilman sokeria

1. PÄIVÄ
Lounas: 200 g keitettyä kalaa tai purkki tonnikalaa vedessä, salaattia, tomaattia ja omena.
Päivällinen: 2 keitettyä kananmunaa, 170 g vihreitä papuja ja puolikas greippi.

2. PÄIVÄ
Lounas: noin 200 g broilerinlihaa, salaattia ja 1 ½ dl tomaattimehua.
Päivällinen: noin 1 ½ dl kukkakaalia ja noin 1 ½ dl kurkkua sekä 170 g vihreitä papuja. Jälkiruoaksi purkkiananasta omassa mehussaan.

3. PÄIVÄ
Lounas: grillattu rasvaton jauhelihapihvi (125 g), pieni sellerinvarsi, salaattia sekä omena.
Päivällinen: ½ grillattu broileri, tomaatti sekä 1 ½ dl sokeroimatonta ananasmehua.

4. PÄIVÄ
Lounas: 2 kovaksi keitettyä kananmunaa ja vihreitä papuja, 1 ½ dl tomaattimehua.
Päivällinen: noin 200 g:n kokolihapihvi valmistettuna ilman rasvaa, tomaatti, salaattia, 1 ½ dl ananasmehua.

2 Responses

 1. Sosuli Says:

  Tänä aamuna aloitin dieetin ensimmäistä kertaa. Lähtölukemat ovat 161cm/63,6kg.
  Tavoitteena saada pöhöttynyttä oloa kevyemmäksi, ja saada vähennettyä napostelua, jota harrastan ’huomaamatta’. Viikon päästä on valmistujaisjuhlatkin tulossa, ja mekkoon olisi mukava mahtua.
  Ruokalistaa olen muokannut hieman, koska en syö kalaa, olen korvannut kalat broilerilla. Kukkakaalin korvaan parsakaalilla. Muuten yritän noudattaa tunnollisesti ruokalistaa. Tällä hetkellä ohje vaikuttaa hyvältä, ja ruuan määrät sopivalta. Toivon että heikotus ei iske, olen tottunut syömään raskaampaa ruokaa ja keho saattaa luulla että vielä jäi nälkä. Tulen kertomaan tänne miten sujuu! 🙂

 2. Sosuli Says:

  päivä 2. aamupaino 62,4kg,
  päivä 3. aamupaino 61,9kg.
  Tuntuu hyvältä! Sovittelin mekkoa, ja mielestäni istuu jo paremmin. 🙂 aamupalaksi puolikas greippi ja kahvi ei riitä, mutta olen sinnitelly lounaaseen asti. Greipin syöminen tökkii sen verran, että olen mieluummin puristanut geipin mehuksi, ja juonut sen hedelmälihoineen. Iltaisin on ollut nälkä, päivät menneet melko helposti ja energiaa on riittänyt. Enää tämä ilta ja huominen päivä. toivon että vielä olo keventyisi dieetin aikana!

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.