mainos

Laihdutusvalmisteet – Laihdutustuotteet

Laihdutustuotteista on monille paljon apua laihduttamisesta. Jos tuntuu, että ei saa itse muuten laihdutettua, niin laihdutustuotteet auttavat varmasti. Markkinoilla on monia laihdutustuotteita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Laihdutustuotteita on monia erilaisia, joten kannattaa miettiä, että millainen tuote soveltuu juuri omiin tarpeisiin. Esimerkiksi erilaiset start-pakkaukset saattavat auttaa monia laihduttamisen alkuun, kun ruokavalion perustana ovat laihdutuspirtelöt tai laihdutuspatukat. Tällaiset tuotteet saattavat auttaa katkaisemaan syömiskierteen ja tällaisen dieetin jälkeen on sitten helpompaa muuttaa oikeita ruokailutottumuksiaan terveellisempään suuntaan. Erilaiset laihdutuspillerit tai kapselit auttavat monia painonhallinnassa. Joillekin esimerkiksi rasvansiepparit ovat tarjonneet paljon apua. Kovasti makeannälästä kärsiviä ihmisiä ovat auttaneet makeannälkää hillitsevät pillerit.

Laihdutustuotteita voi tilata kätevästi esimerkiksi jostakin internetissä toimivasta verkkokaupasta suoraan kotiin, esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Nutrilett-tuotteet

Nutrilett tuotteet ovat todella suosittuja laihduttajien keskuudessa. Nutriletilla on tarjolla erilaisia hyviä vaihtoehtoja laihdutuksen apuvälineiksi. Esimerkiksi juomajauheita, patukoita ja aterian korvikkeita. Niillä pääsee hyvin laihdutuksen alkuun. Kun on päässyt hyvään alkuun, niin esimerkiksi patukalla voi korvata yhden päivittäisen ruoka-aterian ja samalla säästää kaloreja, mutta saa kuitenkin kaikki elimistölle tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Nutrilett-tuoteperheeseen kuuluu myös laihdutuksen aloituspakkauksia. Ne ovat saavuttaneet suuren suosion. Tarjolla on sekä viiden että kahdentoista päivän paketteja.

Proactol

Proactol on valittu suosituimmaksi laihdutustuotteeksi Englannissa jo monta kertaa. Suomessakin tästä laihdutusvalmisteesta on ollut monelle laihduttajalle ja painonhallitsijalle paljon hyötyä. Proactol laihdutusvalmiste otetaan jokaisen aterian yhteydessä ja sen vaikutus perustuu siihen, että osa syödystä rasvasta jää imeytymättä elimistöön. Proactol sieppaa jopa 30 % syödystä rasvasta. Proactolin avulla laihtuu 500 g – 1 kilon viikossa ja sillä on takuu. Jos et laihdu niin saat rahasi takaisin.

Allevo

Allevolla on monia vähäenergisiä laihdutustuotteita. Allevo aloituspakkaus eli Allevo Kick Start on hyvä apuväline laihduttamisen aloittamisessa. Kaikki ateriat korvataan Allevon keitoilla ja pirtelöillä. Näin paino putoaa roimasti ja se antaa uskoa painon pudottamiseen ja oma ruokavalio on sen jälkeen helpompi muuttaa terveelliseksi. Allevolla on myös internetissä painonhallintaklubi, jossa asiantuntijat neuvovat laihduttajia. Sieltä saa myös vertaistukea, joka on joillekin laihduttajille elinehto.

Alli

Alli-laihdutustuotetta saa apteekista ja se on tarkoitettu erittäin ylipainoisille, BMI yli 28, ihmisille. Normaalipainoa lähentelevä ei saa missään nimessään laihduttaa Allin avulla, se voi olla jopa vaarallista. Alli oli ennen saatavissa ainoastaan reseptillä, mutta nykyään se on reseptivapaa lääke laihdutukseen. Alli otetaan aina ruoan yhteydessä ja se vähentää syödyn rasvan imeytymistä elimistöön.

Chili Burn

Chili Burn on ravintolisä, jota saa luontaistuotekaupoista. Chili Burnissa on tehokkaita ainesosia, jotka lisäävät rasvan palamista. Chili Burn auttaa myös turvotukseen ja ilmavaivoihin ja on muutenkin vatsaystävällinen. Chili Burn vähentää myös näläntunnetta tehokkaasti. Käyttäjät ovat todenneet Chili Burnin auttavan laihtumaan ja tällä laihdutustuotteella on monia uskollisia käyttäjiä.

Modifast ateriankorvikkeet

Modifast ateriankorvikkeilla voi korvata yhden tai useamman päivän aterioista. Siinä on kaikki elimistölle tärkeät ravintoaineet, mutta vain vähän kaloreja. Neljä Modifast annosta sisältää ainoastaan noin 800 kilokaloria, joten päivän kalorit pystyy Modifastin avulla todella vähentämään aivan minimiin. Modifast soveltuu terveille ihmisille laihdutuksen apuvälineeksi.

Liposinol

Liposinol laihdutustuote on valmistettu kaktuksen lehdistä. Se on täysin luonnontuote ja sen laihduttava vaikutus perustuu siihen, että se sitoo rasvoja. Laihduttajan tulisi pyrkiä syömään mahdollisimman vähärasvaisesti ja niistä vähistä saaduista rasvoista Liposinol sitoo itseensä noin 28 %. Liposinol laihdutusvalmisteella ei ole todettu olevan mitään sivuvaikutuksia.

Infrapunasauna

Infrapunasauna on hauska uutuus. Valmistaja lupaa, että infrapunasaunassa katoaa puolessa tunnissa 300 – 600 kilokaloria. Saunassa on alhaisempi lämpötila kuin normaalissa saunassa, joten se soveltuu myös laihduttajille jotka eivät pidä liian kuumasta. Infrapunasaunahoitoja on tarjolla joissakin kylpylöissä tai jos rahat riittävät, niin sellaisen voi myös rakennuttaa omaan kotiinkin.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.