mainos

Ladyvita

Ladyvita tuotteet on suunnattu naisille ja ne ovat vitamiini-kivennäisainevalmisteita. Ladyvitasarjaan kuuluu kolme erilaista valmistetta, joissa on huomioitu naisen elinkaari. Yksi valmiste on suunnattu nuorelle ja aktiivi-ikäiselle naiselle, toinen valmiste sopii raskausaikaan ja imetykseen ja kolmas huomioi vaihdevuodet. Jokainen näistä sisältää muun muassa runsaasti luustolle tärkeää kalsiumia sekä sen imeytymiseen tarvittavaa D-vitamiinia. Ladyvita-tuotteissa olevilla B-ryhmän vitamiineilla on tärkeä merkitys ihmisen hermoille sekä aineenvaihdunnalle. Tämän lisäksi Ladyvita valmisteet sisältävät kaikki muutkin elintärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, juuri oikeaan elämänvaiheeseen räätälöitynä.

Ladyvita tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja yhdestä tabletista saa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet. Käyttämällä ladyvitavalmistetta ei voi syntyä vaaraa päällekkäiskäytöstä, sillä kaikki tarvittava on yhdessä valmisteessa. Ladyvita on asiantuntijoiden kehittämä, sitä on käytetty onnistuneesti jo vuosien ajan ja sen käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä, koska Ladyvita huomioi erilaiset elämänvaiheet.

Ladyvita

Ladyvita on suunnattu alle 49-vuotiaalle naiselle. Se sisältää 13 vitamiinia ja 9 kivennäisainetta. Kalsiumia on paljon, sillä sitä naiset tarvitsevat luumassan ylläpitoon ja osteoporoosin ehkäisyyn. Tällä tavalla ylläpidetään nuoruusiässä hankittua luumassaa. Mukana on myös D-vitamiinia, koska se on elintärkeää kalsiumin imeytymiselle. Ladyvita sisältää d-vitamiinia uusien suositusten mukaisen määrän eli 7,5 mg. Kolmanneksi tärkein Ladyvitan ainesosa on rauta, sillä sitä tarvitsevat erityisesti hedelmällisessä iässä olevat naiset ja tutkimusten mukaan rautaa ei saada tarpeeksi päivittäisestä ruokavaliosta. Lisäksi Ladyvitassa on A-vitamiinia, B-vitamiiniryhmään kuuluvia B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiineja, foolihappoa, niasiinia, biotiinia sekä pantoteenihappoa; C-vitamiinia, E-vitamiinia ja K-vitamiinia, magnesiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania, kromia sekä seleeniä.

Ladyvita Mama

Ladyvita Mama on räätälöity kaikille raskaana oleville ja imettäville äideille. Erityisesti tässä elämänvaiheessa energia- ja suojaravintoaineiden tarve kasvaa ja tässä valmisteessa on huomioitu kaikki tärkeät vitamiinit. Ladyvita Mamassa on 13 vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, esimerkiksi kalsiumia, magnesiumia, D-vitamiinia ja foolihappoa. Ladyvita Mama ei sisällä ollenkaan A-vitamiinia, koska sen yliannostukseen saattaa sisältyä vaaroja sikiölle. Ladyvita Maman käyttö kannattaa aloittaa jo raskautta suunnitellessa, koska valmiste sisältää foolihappoa, joka edesauttaa raskauden alkamista sekä on elintärkeää sikiön hermoston kehittymiselle. D-vitamiini on raskausaikana myös todella tärkeää ja valmisteessa on huomioitu suositus, jonka mukaan d-vitamiinia täytyy saada 10 mg vuorokaudessa. Kalsiumin saantisuositus on myös hieman korkeampi raskaana ollessa sekä imettäessä.

Ladyvita 50+

Ladyvita 50+ on monivitamiini- ja kivennäisainelisä kaikille naisille, jotka ovat jo kokeneet elämää, haluavat edelleen pysyä fyysisesti hyvässä kunnossa ja kun vaihdevuosi-ikä lähestyy tai on jo alkanut. Ladyvita 50+ sisältää kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet joita tässä iässä tarvitsee. Valmisteessa on 13 vitamiinia ja 8 kivennäisainetta. Ladyvita 50 +:ssa on myös kasviestrogeeneja, jotka helpottavat lieviä vaihdevuosioireita, kuten hikoilua ja mielialanvaihteluita. Ne suojaavat myös soluja hapettumiselta. Tässä valmisteessa on paljon kalsiumia ja d-vitamiinia, koska tutkimusten mukaan ne vähentävät iän tuomaa luukatoa. Rautaa ei Ladyvita 50+:ssa ole ollenkaan, sillä tämän ikäisillä naisilla ei ole enää raudan lisätarvetta kuukautisten poisjäännin vuoksi. Muita vitamiineja ja ravintoaineita, joita valmiste sisältää ovat B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit, foolihappo, niasiini, biotiini ja pantoteenihappo; C-vitamiini, E- ja K-vitamiini, magnesium, sinkki, kupari, mangaani, kromi ja seleeni.

One Response

  1. Merja Haataja Says:

    En ole vielä kokeillut tuotetta,katson pitääkö paikkansa mitä siitä kerrotaan.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.