mainos

BioPro vitamiinivalmiste

BioPro on oikea luontaistuote makeannälän hillitsemiseen, ihon, hiusten sekä kynsien hyvinvointiin, lisäenergian saamiseen ja pahanhajuisen hengityksen ehkäisemiseen. BioProssa on kaikki B-vitamiinit, C-vitamiinia, sinkkiä ja kromia. B-vitamiinit antavat energiaa ja tukevat elimistön aineenvaihduntaa, C-vitamiini parantaa vastustuskykyä, kromi vähentää makeanhimoa ja sinkki polttaa hiilihydraatteja sekä voi poistaa pahanhajuista hengitystä.

B-vitamiinit

BioPron perustana ovat 8 eri B-ryhmän vitamiinia. Ne antavat lisäenergiaa ja tehostavat aineenvaihduntaa. BioPro ravintolisässä on tiamiinia, riboflaviinia, folaattia, niasiinia, pantoteenihappoa, biotiinia ja B6 ja B12-vitamiineja. B-vitamiinit ovat hyväksi hiuksille, kynsille ja iholle ja ne parantavat ruoansulatusta. Joskus väsynyt olo saattaa johtua B-vitamiinien puutteesta. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, joten elimistön on saatava niitä päivittäin.

C-vitamiini

C-vitamiini vaikuttaa kehon yleiseen tilaan, sillä se toimii antioksidanttina. Se suojaa soluja ja vaikuttaa vitamiinien imeytymiseen. Merkkejä C-vitamiinin puutoksesta saattavat olla väsymys, ärtyneisyys ja uupumus.

Kromi

Kromi on kivennäisaine, jota keho tarvitsee sokerin polttamiseksi. Elimistö käyttää kromia sokerin polttamiseen, milloin sokerista tulee soluenergiaa. Kromi estää elimistössä verensokerin suuria heilahteluja ja sen vuoksi hillitsee makeannälkää. Mahdollisia kromin puutoksen oireita ovat velttous ja keskittymisvaikeudet.

Sinkki

Sinkki on tärkeä aine elimistössä ja se on välttämätön muun muassa joidenkin kehon entsyymijärjestelmien toimimiselle. Erityisesti se toimii proteiini- ja geenituotannossa ja pilkkoo hiilihydraatteja, joka puolestaan tukee ruoansulatusta ja tätä kautta edistää painonhallintaa. Sinkki voi myös poistaa pahanhajuista hengitystä.

BioPro on loistava ravintolisä, jos kärsii makeanhimosta, ihon, hiusten tai kynsien huonosta kunnosta, väsymyksestä tai pahanhajuisesta hengityksestä.

Tilaa nyt BioPro! Kokeilu on todella edullista!

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.