mainos

Antioksidantit lisäävät liikkuvuutta

Monet ihmiset kärsivät lihasvaivoista. Lihakset ovat jäykkiä tai koko keho on niin jäykkä, että tuntuu, että pelkkä kumartuminenkin sattuu joka paikkaan. Tällöin syy saattaa olla siinä, että keho kärsii hapetusstressistä. Kehoon on saattanut pitkien aikojen kuluessa kerääntyä raskasmetalleja ja fyysinen rasitus on vielä pahentanut jäykkyyttä. Tähän voivat auttaa antioksidantit. Antioksidantit nimittäin toimivat kehossa niin, että ne neutralisoivat reaktiivisia happiyhdisteitä.

Monissa tilanteissa antioksidantit ovat auttaneet ihmisiä kuntoutumaan esimerkiksi rasitusvammoista. Jotta keho voi palata täysin toimintakykyiseksi ,täytyy kehon ensin saada neutralisoitua happiradikaalit, minkä jälkeen keho voi vasta aloittaa korjaustyön.

Antioksidantteja saa hedelmistä ja vihanneksista. Jos ei syö päivittäin tarpeeksi kasviksia, vihanneksia ja marjoja, niin kannattaa syödä antioksidantteja ravintolisänä. Noin puoli kiloa päivässä on suositeltu määrä kasvikunnan tuotteita, jotta turvaa tarpeellisen antioksidanttisaantinsa. Kannattaa muistaa, että perunaa ei lasketa tähän mukaan.

VitaePro on todella hyvä ravintolisä, joka sisältää kaikki tärkeimmät antioksidantit. Esimerkiksi VitaePron sisältämä astaksantiini vähentää maitohapon muodostumista sekä lisää lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä. VitaeProssa on myös omega3 -rasvahappoja, jotka ovat todella tärkeitä myös lihasten ja nivelten liikkuvuuden kannalta. Lisäksi Omega3:lla on laajalti muitakin tutkittuja terveysvaikutuksia.

Kokeile VitaePro ravintolisää ja saat enemmän tehoa liikunnasta sekä parannat liikkuvuuttasi!

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.