mainos

Stevia Canderel Green – uusi luonnollinen makeutusaine

Stevia on uusi huippusuosittu makeutusaine. Steviaa voi käyttää makeuttamiseen turvallisesti ilman keinotekoisia ja haitallisia aineita. Stevia ei sisällä sokeria, joten siinä ei ole yhtään kaloreita ja se soveltuu myös diabeetikoille. Se on täysin hiilihydraatiton makeuttaja, joten karppaajatkin sitä suosivat.

Canderel Green on uutuusmakeutusaine, joka on valmistettu uutteesta, jota saadaan stevia-kasvin lehdistä. Stevia kasvin lehdet ovat jopa 300 kertaa makeampia kuin sokeri. Stevia saadaan tehtyä uuttamalla, joten siinä ei ole mitään keinotekoista.

Steviasta tulee takuulla tulevaisuudessa erittäin suosittu makeutusaine ja se tulee varmasti syrjäyttämään keinotekoitekoiset makeutusaineet aspartaamin, syklamaatin ja sakariinin. Tällä hetkellä stevia makeutusaine on vielä melko kallista verrattuna keinotekoisiin makeutusaineisiin, mutta miksi ei maksaisi hieman enemmän turvallisesta ja luonnollisesta makeutusaineesta. Stevia on myöskin paljon makeampaa kuin keinotekoiset makeutusaineet ja sitä kuluu määrällisesti todella vähän. Pieni hippunen riittää helposti makeuttamaan yhden annoksen jotain juomaa tai ruokaa.

Canderel Green sopii erinomaisesti laihduttajille, sillä se makeuttaa ilman kaloreita. Canderel Green steviaa on saatavissa puristeina tai jauheina.

Nyt Canderel Green steviamakeutusainetta saa tilattua kätevästi Hyvinvoinnin tavaratalosta. Siellä hinnat ovat myös kaikkein edullisimmat, kannattaa kokeilla!

Tilaa Canderel Stevia

4 Responses

  1. diipadaipa Says:

    Wikipedia sanoo Canderelin olevan kuitenkin pääsääntöisesti aspartaamia. Suhtautuisin siksi varauksella tuohon ”luonnollisuuteen”. Myös kokaiini on luonnontuote.

  2. huppaduudaa Says:

    Normaali Canderel sisältää edelleen aspartaamia yms. keinotekoisia makeutusaineita, joita itse ainakaan en suosittelisi kenellekään! Canderel Green Stevia sen sijaan on valmistettu Stevia-kasvin lehtiuutteesta, joten se todellakin on luonnontuote! Tarkempaa tietoa löytyy esim. sivuilta http://www.canderel.fi!

  3. huppaduudaa Says:

    Enkä kyllä yhtään ymmärrä, millä perusteella nimimerkki ”diipadaipa” vertaa Steviaa kokaiiniin!!??

  4. te Says:

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.