mainos

Omega3 –rasvahappoja OmegaProsta

OmegaPro on suosittu ravintolisä, joka sisältää terveyttä edistäviä omega3-rasvahappoja sekä D-vitamiinia, magnesiumia ja kalsiumia. OmegaProssa siis yhdistyvät yhdessä kapselissa kaikki luustolle tärkeät rakennusaineet sekä Omega3:t.

Omega3 on siksi niin tärkeä rasvahappo, että elimistö ei pysty tuottamaan sitä itse, vaan se on saatava ruoasta. Omega 3 rasvahapot ovat välttämättömiä ihmiskehon verisuonille sekä verenkierrolle ja kolesterolille. Niillä on todettu olevan suotuisia vaikutuksia myös aivoihin, muistiin sekä lihaksiin.

OmegaPro:n kalaöljy on kalaöljyjen aatelia, sillä se tulee Tyynestä valtamerestä, josta saadaan maailman laadukkainta kalaöljyä. Sen lisäksi, että tämä kalaöljy on puhdasta, niin se on myös tuoreinta, mikä aiheuttaa sen, että OmegaProssa maistuu kalaöljy mahdollisimman vähän.

Omega3:n terveysvaikutukset ovat varmasti tunnustetumpia kuin minkään muiden vitamiinien, kivennäisaineiden tai antioksidanttien. Monet tutkimukset osoittavat sen, kuinka tärkeää terveydelle on saada päivittäin tarpeeksi omega3 rasvahappoja. Kannattaa kuitenkin huomata, että Omega 3 rasvahappoja voi myös saada liikaa päivän aikana, joten niitä ei kannata nauttia suosituksia enempää.

OmegaPro ravintolisällä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. OmegaPro ravintolisä sisältää luonnollisia aineksia ja on tutkittu ja huolella tehty valmiste.

Omega 3 video

BBC:n videossa mietitään voisiko Omega 3 olla puuttuva komponentti meidän dieeteistä ja tehdä sydämmestämme terveen tai voisiko tämä kalaöljy tehdä lapsistamme viisaampia. Jotkut tutkijat ovat myös sitä mieltä, että esimerkiksi masennusta voitaisiin parantaa Omega 3:lla tai sen puute voisi lisätä masennusta ihmisissä.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.