mainos

Nesteenpoistajat avuksi laihdutukseen!

Kun aloittaa laihduttamisen, niin helpoin tapa päästä hyvään alkuun ja saada painon putoamisen takia lisää motivaatiota, on ylimääräisen nesteen poistaminen elimistöstä. Pitkäaikaisen herkuttelun ja syöpöttelyn seurauksena kehossa on usein paljon ylimääräisiä nestekertymiä. Ylimääräinen neste ilmenee useimmiten sormien ja jalkojen turvotuksena, tummentuneina silmänalusina sekä selluliitin muodostumisena. Nestettä kertyy elimistöön sen takia, että on syönyt liikaa ja liian suolaista ruokaa.

Kun aloittaa terveellisemmät elintavat niin kannattaa rajoittaa suolan käyttöä ja juoda runsaasti vettä. Vettä tulisi juoda yhden päivän aikana ainakin kaksi litraa. Jos haluaa saada turvotuksen ja liiallisen nesteen pois kehostaan mahdollisimman nopeasti, niin kannattaa kokeilla nesteenpoistajia. Ne ovat luontaistuotteita ja sisältävät sellaisia ainesosia, jotka on tunnettu nestettä poistavasta vaikutuksestaan.

Aqua Control nesteenpoistaja on hyväksi havaittu nesteenpoistaja. Aqua Control on monipuolinen ravintolisä ja se sopii aivan kaikille, joilla on kertynyt ylimääräistä nestettä kehoon. Se sisältää magnesiumia ja kaliumia, jotka molemmat ovat olleet jo vuosisatojen ajan tunnettuja siitä, että ne poistavat tehokkaasti nesteitä. Ne molemmat ovat myös luonnollisia sekä tehokkaita aineita ja niissä ei ole mitään keinotekoista.

Kehossa oleva turvotus ja nesteiden kertyminen johtuvat siitä, että neste jonka kuuluisi virrata kehon läpi jääkin soluihin vangiksi sen takia, että soluissa on liikaa natriumia. Kalium ja magnesium eliminoivat natriumin vaikutukset ja niiden teho perustuu siihen, että ne karkottavat natriumin soluista. Näin kehon neste päsee virtaamaan elimistön läpi nopeammin ja helpommin ja ylimääräinen neste poistuu virtsana.

Aqua Control ravintolisä sisältää magnesiumin ja kaliumin lisäksi vielä koivunlehtijauhetta ja papaijanlehtijauhetta, joita on käytetty nesteenpoistamiseen kansanlääkinnässä jo vuosisatojen ajan. Aqua Control nesteenpoistajaa on helppo käyttää, vain kaksi tablettia riittää päivässä ja ne otetaan veden kanssa.

Tilaa Aqua Control nesteenpoistajat Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.