mainos

Mivitotal Plus

Mivitotal Plus on maailman myydyin nestemäinen ravintolisä. Mivitotal Plus on todella suosittu ja erittäin monipuolinen ravintolisä. Mivitotal Plus sisältää yli 100 elimistön tarvitsemaa ravintoainetta muun muassa : B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, boori, biotiini, foolihappo, inositoli, koliini, paba, niasiini, jodi, kromi, kalium, kalsium, magnesium, mangaani, sinkki ja seleeni.

 Mivitotal Plus maistuu ananakselta ja appelsiinilta ja sitä otetaan 30 ml päivässä nesteeseen sekoitettuna. Mivitotal Plus ei sisällä mitään keinotekoisia väri- eikä makeutusaikeita, eikä dopingaineita.

Nykyään ruokakulttuuri suosii ravintoarvoltaan köyhää ruokaa ja kiireinen elämäntapa ei ole omiaan kannustamaan monipuolisen ruoan valmistusta. Voidaksemme hyvin ja jaksaaksemme kiireisessä elämässä tarvitsemme vitamiineja ja ravintoaineita. Jos niitä ei ehdi saada monipuolisesta ja terveellisestä ruoasta, niin Mivitotal Plus tarjoaa hyvän avun.

Mivitotal Plussan käyttäjät muodostuvat kaikista ihmisryhmistä. Sitä käyttävät niin opiskelijat, työssäkäyvät kuin urheilijatkin.

Mivitotal Plus virkistää ja vahvistaa yleiskuntoa, joten pöpöt eivät iske aivan niin helposti. Urheilusuorituksissa Mivitotal Plus auttaa jaksamaan paremmin ja palautuminen on nopeampaa. Vuonna 2003 Mivitotal Plus valittiin vuoden parhaaksi luontaistuotteeksi.

Tilaa Mivitotal Plus netistä, niin säästät rahaa!

 

 

One Response

  1. Mivitotal « mivitotal Says:

    […] ja tuntuu, että kaikenmaailman taudit tarttuvat aina helposti. Mivitotal nimittäin on sellainen ravintolisä, jonka on todettu auttavan jaksamaan paremmin arjessa ja sen on todettu myös parantavan […]

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.