mainos

Tehokas suoja flunssaa vastaan

Lue tästä flunssan lääkintään sopivista luontaistuotteista!

On tutkittu, että kun nukkuu vähintään 7 tuntia joka yö, niin saa tehokkaimman puolustuksen flunssaa vastaan. Tutkimuksessa tutkittiin ihmisen immuunipuolustusjärjestelmää ja siinä oli mukana 150 koehenkilöä. Näiden henkilöiden nukkumista seurattiin, yöunien pituutta sekä unen laatua. Seurannan jälkeen heidät altistettiin flunssavirukselle. Tutkimuksen tuloksena niiden henkilöiden, jotka nukkuvat yössä 7 tuntia tai enemmän, riski sairastua flunssaan on kolme kertaa pienempi, kuin niillä jotka nukkuvat vähemmän.

Jos haluaa estää flunssapöpöjen sekä muiden virusten aiheuttamat taudit, niin täytyy pestä kädet kymmenen kertaa päivässä. Käsien pesu on kaikkein paras tapa estää flunssan tarttuminen. Tutkimuksista ei käynyt ilmi, että onko sillä vaikutusta, että peseekö kädet pelkästään saippualla vai täytyykö käyttää myös käsidesiä.

Joidenkin tutkimusten mukaan c-vitamiinin säännöllinen syönti lisää vastustuskykyä ja sen puolesta voi estää flunssia. Kaiken kaikkiaan tutkimukset osoittavat, että monipuolinen vitamiinien saanti varmasti auttaa ihmisen hyvän puolustuskyvyn säilymiseen.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.