mainos

Proactol – laihdutus- ja dieetti-valmiste

Proactol on laihdutustuote, joka on mullistanut dieettimaailmaa, sillä se on ollut todella tehokas tuote. Proactol on auttanut jo tuhansia liikapainoisia ihmisiä laihtumaan ja pääsemään tavoitteeseensa. Proactolilla voi laihtua monta kiloa kuukaudessa ja sillä ei ole juuri ollenkaan sivuvaikutuksia. Kaikkein parasta Proactolissa on se, että tuote lupaa täyden takuun siitä, että se toimii. Proactol ei ole markkinoiden halvin laihdutustuote, mutta se on todistetusti toimiva.

Proactolin on todistettu vähentävän rasvan imeytymistä elimistöön jopa 30 %. Lisäksi se vähentää myös nälän tunnetta. Proactol on 100 % luonnontuote ja siinä ei ole säilöntäaineita eikä allergeeneja. Se on reseptivapaa tuote ja sen käyttö on hyvin helppoa. Jokaisen aterian yhteydessä otetaan Proactol ja näin osa syödystä rasvasta jää imeytymättä.

Proactol-laihdutusvalmiste koostuu kahdesta eri kuidusta, liukenevasta sekä liukenemattomasta. Nämä liukenemattomat kuidut sekoittuvat ruoasta saatujen rasvojen kanssa ja sitoutuvat rasvoihin ja muodostavat sitten eräänlaisen kerroksen rasvojen ympärille. Tämän jälkeen rasvat kulkevat luonnollista reittiä kehon läpi, mutta eivät imeydy kehoon. Kun käytät Proactolia, niin voit syödä mieliruokiasi ja silti pudottaa painoasi. Tietysti syömisessäkin on oltava jokin raja Proactolinkin käyttäjällä. Liukenevat kuidut puolestaan muodostavat vatsassa seoksen joka tyynnyttää ruoansulatusta ja samalla hidastaa glukoosin imeytymistä elimistöön. Tällöin ei tule kovaa näläntunnetta ja myös ahmimistarve vähenee.

Proactolia ovat tutkineet monet kansainvälisesti tunnetut lääkärit sekä kunto- ja terveysosaajat. He ovat todenneet Proactolin todella toimivan. Sen avulla laihtuu puoli kiloa – kilon viikossa. Parasta on, että Proactolia voi vapaasti käyttää siihen saakka, kunnes on tavoitepainossaan. Proactol ei perustu katteettomiin myyntilupauksiin, toisin kuin monet muut vastaavat laihdutustuotteet, vaan faktoihin sekä kliinisiin tutkimuksiin. Vaikka Proactol on suhteellisen uusi tuote, niin sen teho on jo moneen kertaan tutkittu ja todistettu. Proactol ei kuitenkaan ole mikään ihmetuote. Sitä täytyy muistaa käyttää jokaisen rasvaa sisältävän aterian jälkeen ja täytyy myös olla sinnikäs. Paino putoaa ainoastaan 500 g – 1 kg per viikko, ei sen nopeampaa. Tämä kuitenkin on ravintoterapeuttien mielestä paras vauhti saavuttaa pysyvät painonpudotustulokset. Jos laihtuisi nopeammin, niin kilot tulisivat nopeasti takaisin korkojen kera. Kannattaa muistaa myös suhteuttaa laihdutusaika siihen aikaan, jossa on kartuttanut itselleen ylipainon. Jos ylipainoa on kerätty 10 vuotta, niin se ei millään voi lähteä pois parissa kuukaudessa.

Kannattaa kokeilla Proactolia ja päästä kiinni terveempään ja pirteämpään elämään. Jo 5 % painonpudotuksella on huomattavat terveyttä edistävät vaikutukset. Omat unelmat ovat lähellä, joten miksi ei tavoittelisi niitä?

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.