mainos

Nutrilett dieetti – Nutrilett Quick Start ja Intensive

Nutrilett on tuote, jonka moni laihduttaja tunnistaa. Nutrilett on loistava apu laihduttamiseen sekä painonhallintaan. Nutriletin avulla paino putoaa nopeasti, mutta samalla turvallisesti, sillä siitä saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Monet aloittavat Nutriletin käytöllä pysyvän painonpudotuksen. Nutrilett on hyvä apu saada laihduttaminen hyvään alkuun ja irtautua vanhoista ruokatottumuksista. Nutrilettia voi käyttää esimerkiksi kahden viikon ajan ja sen jälkeen on mukava muuttaa ruokailutottumuksensa parempaan suuntaan ja alkaa syödä normaaleja terveellisiä ruokia.

Nutrilett Intensive juomajauhe

Nutrilett tuoteperheeseen kuuluu monia tuotteita: patukoita, juomajauheita ja aterioita. Nutrilett-patukalla voi korvata yhden tai useamman päivän aterioista. Yksi patukka sisältää reilut 200 kcal ja siinä on 23 tärkeintä vitamiinia ja kivennäisainetta, jotka ovat välttämättömiä kehon hyvinvoinnille. Makuja on tarjolla monia, esimerkiksi suklaa ja marjacrisp. Jos on päättäväinen, mutta kiireinen laihduttaja, niin Nutrilett-patukka on hyvä ateriankorvike. Nutrilett Intensive on juomajauhe ja niitä on tarjolla monia eri makuja. Yksi Nutrilett Intensiv pirtelö sisältää 110 kilokaloria ja siinä on 27 eri elimistön tarvitsemaa vitamiinia. Jos haluaa laihduttaa todella nopeasti, mutta terveellisesti, niin Nutrilett-pirtelö on siihen hyvä vaihtoehto. Jos esimerkiksi korvaa tällä juomajauheella kaikki ateriansa viikon ajan, niin laihtuu viikossa monta kiloa. Naisille suositellaan viittä pussia per päivä, jolloin päivittäiseksi kalorimääräksi tulee vain 557 kcal. Miehille vastaavasti suositellaan kuutta annospussia per päivä. Näiden lisäksi voi tietenkin syödä kasviksia aivan vapaasti niin, että näläntunne pysyy loitolla. Nutrilett Intensive on todella tehokas laihdutustuote, mutta toimiakseen se vaatii päättäväisen laihduttajan, jolla on luja mieli.

Jos haluaa aloitta laihduttamisen Nutriletilla, niin siihen on tarjolla starttipaketteja. Niitä on tarjolla sekä viiden että kahdentoista päivän dieettejä varten. Paketissa on kaikki päivän ruoat ja päivittäinen kalorimäärä jää aina noin 800 kilokaloriin. Nutrilett aloituspakkauksen ateriat ovat hyvänmakuisia ja ne voi valmistaa joko liedellä tai mikrossa.

Nutrilett Quick Start tehostartti – 5 päivän dieettipakkaus

Nutrilett Quick Start 5 päivän dieettiin kuuluu kaikki sinun tarvitsemat ravintoaineet ja pääset sillä helposti alkuun laihduttamisessa. Nutrilett tehostartti auttaa nopeasti saamaan muutaman kilon pois vyötäröltä tai käynnistämään tehokkaasti pidemmän laihdutuksen. Et siis tarvitse viiden päivän aikana muuta ruokaa kuin Nutrilett Quick Start paketin ja saat päivittäin energiaa 830 kilokaloria. Aterioiden valmistus onnistuu helposti ja nopeasti joko mikrossa tai liedellä.

Nutrilett voi toimia hyvänä potkaisuna suurempaankin elämänmuutokseen. Ennen kuin aloittaa Nutrilett-dieetin, niin kannattaa syödä muutama päivä hieman kevyemmin, kuin mitä on normaalisti tottunut. Näin keholle ei tule Nutrilett ruokiin siirtymisestä niin suurta muutosta. Samoin Nutrilett-dieetin jälkeen kannatta normaali syöminen aloittaa asteittain pikkuhiljaa.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.