mainos

Laihdutus – laihduttaminen

Laihdutus on usein päivän polttavin puheenaihe. Erityisesti alkuvuodesta ja keväisin laihdutusbuumi villitsee ihmiset. Huomataan, että itselleen on kertynyt ylikiloja ja vaatteet ehkä kiristävät hieman. Ja kesäkin on kohta tulossa, joten laihduttaminen on edessä . Rantakausi ilman muutamaa laihdutettua kiloa tuntuu hurjalta ajatukselta. Todella lihavat ihmiset saattavat herätä laihdutusajatukseen vasta pakon edessä. Heidän terveytensä ehkä reistailee tai edessä on leikkaus, jota varten on pakko laihduttaa. Jopa lapsettomuus saattaa joissain tapauksissa johtua liikapainosta, joten laihduttaminen on todella kannattavaa. On tutkittu, että jo 5 % painon lasku lisää terveyttä huomattavasti.

Laihdutuksen määritelmä on hyvin simppeli. Laihdutus on sitä, että syö vähemmän kuin kuluttaa. Silloin laihtuu. Näin yksinkertaista laihduttaminen periaatteessa on. Mutta minkä takia sitten maailma on pullollaan ylipainoisia ja liikalihavia ihmisiä? Eivätkö he tiedä, että laihdutus on näin helppoa?  Vai eikö laihduttaminen sittenkään ole niin yksinkertaista?

Usein liikalihavuus johtuu siitä, että laihduttamisen koetaan olevan hyvin rankkaa. Tuntuu siltä, että hyvästä ruoasta ja herkuista ollaan niin riippuvaisia, ettei voida kuvitellakaan olla ilman niitä. Kuitenkaan laihduttajan ei tarvitse luopua kaikista herkuista. Laihduttaja voi hyvin pitää yhden herkkupäivän viikossa. Tämä on hyvä vaihtoehto pitkän tähtäimen laihdutuksessa. Toisille laihduttaminen on vaikeaa, koska heillä ei ole tarpeeksi tietoa aiheesta. He eivät ehkä tiedä, että mistä laihduttaminen kannattaa aloittaa. Tällöin kannattaa käydä juttelemassa lääkärille ja hän voi neuvoa turvallisen laihdutuksen alkuun. Toinen hyvä tapa päästää laihduttamisen alkuun ovat erilaiset laihdutusvalmisteet. Niissä on hyvin tarkasti kerrottu, että miten tulee toimia, jotta paino putoaa ja laihtuu. Laihdutusvalmisteita käyttävien ihmisten tulee olla erityisen jämäköitä ja pitkäjänteisiä. Laihdutustuloksia ei nimittäin tule aivan yhdessä päivässä. Miten monen vuoden aikana kertyneet kilot voisivatkaan lähteä muutamassa päivässä pois? Realistinen tulee aina olla. Joillekin ihmisille myös laihdutusryhmään liittyminen saattaa auttaa hyvän laihdutuksen alkuun.

Joskus laihduttamisessa voivat toimia hyvänä apukeinona erilaiset laihdutusvalmisteet. Katso tästä toimivia ja edullisia laihdutusvalmisteita!

Hyviä pikalaihdutuskeinoja ovat laihdutusvalmisteiden lisäksi erilaiset dieetit, joita voi kuitenkin yleensä noudattaa vain pari viikkoa kerrallaan. Nämä laihdutusdieetit vaativat todella hyvää itsekuria, eivätkä ole missään nimessä pysyvä ratkaisu. Pysyvä ratkaisu laihtumiseen on se, että kiinnittää aina huomiota siihen, että mitä suuhunsa laittaa. Kun syö vähemmän kuin mitä kuluttaa, niin laihtuu varmasti.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.