mainos

Happihoito iholle

Kokeile happihoitoa –niin tekee Madonnakin! Jos tuntuu, että iho on kuiva ja vaatii pikaista kaunistusta, niin kannattaa kokeilla happihoitoa. Happihoitoja tarjoavat useat kauneushoitolat ympäri Suomea. Muun muassa ikinuori Madonna vannoo happihoidon nimeen ja se on kuulemma hänen kauneutensa salaisuus. Happihoitoa voi kokeilla vain kerran tai sitten useamman kerran kuurin, jolloin positiiviset muutokset kasvojen ihossa ovat jo selkeästi havaittavissa.

Happihoito perustuu siihen, että ihoon laitetaan erikoisseerumia tiivistetyn hapen sekä korkeapaineen avulla. Iho tavallaan pumpataan täyteen kosteutta. Näin seerumi pääsee suoraan ihon sisälle rasittamatta sitä tarpeettomasti. Happihoidon luvataan sekä kosteuttavan ihon, että poistavan ihosta pienet juonteet. Se toimii kevyen kasvojen kohotuksen tavoin, vähän kuin botox -käsittely.

Hoidossa ensimmäisenä mennään makaamaan hoitopöydälle, jossa iho ensin puhdistetaan happihoitokäsittelyä varten. Sen jälkeen hoitaja käsittelee koko kasvojen ja kaulan ihon suihkuttaen sille seerumia ja sen jälkeen seerumi viedään ihoon korkeapaineisen ilman avulla. Hoito ei satu yhtään ja päinvastoin se rentouttaa. Hoidon jälkeen ihossa oli selvästi nuorentunut tunne ja iho tuntui erittäin kostealta. Iho muuttui hoidon jälkeen entistä kiinteämmäksi ja ihan kuin juonteet olisivat vähentyneet. Hoito kestää noin 45 minuuttia ja hinta on suunnilleen 80 euroa.

Happihoitoa kannattaa ilman muuta kokeilla.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.