mainos

Hainrustouute

Hainrustouute on luontaistuote, jonka on todettu auttavan muun muassa nivelrikosta ja syövästä kärsiviä ihmisiä. Hainrustouute vaikuttaa suoraan nivelten ja luuston hyvinvointiin, jotka puolestaan ovat pohja koko ihmisen terveydelle. Hainrustouute on valmistettu uuttamalla, joten siihen on saatu säilytettyä mahdollisimman paljon hainruston parantavia ainesosia. Hainrustojauhekin on hyvä tuote, mutta hainrustouute on vielä tehokkaampi.

Tilaa hainrustouute Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Hainrustouute nivelreuman hoidossa

Hainrustouute estää tulehdusta. Sen vaikutus perustuu siihen, että se salpaa tiettyjä entsyymejä. Hainrustouutteen vaikutuksia nivelreumaan on tutkittu ympäri maailmaa ja tutkimusten mukaan jopa 60 % nivelreumaa sairastavista ihmistä on saanut apua tästä luonnontuotteesta. Hainrustouutetta kannattaa käyttää täydentämään lääkärin määräämää lääkitystä, varsinkin jos nivelreuma on paha.

Hainrustouute syövän hoidossa

Hainrustouutteen vaikutuksia syöpään on tutkittu laajalti. Tavallisimmat syöpätyypit lähettävät etäpesäkkeitä luustoon ja nämä etäpesäkkeet sitten kasvavat angiogeneesin avulla. Nestemäinen hainrustouute estää tätä angiogeneesiä tehokkaasti, joten tästä valmisteesta on apua syövän hoidossa. Esimerkiksi kanadalaisen yliopiston tutkijat ovat osoittaneet jo vuonna 2002 hiirillä tehdyssä tutkimuksessa, että hainrustouute vähensi selvästi rintasyövän edistymistä. Hainrustouute vähensi etäperäkkeiden määrää noin 33 prosenttia. Suomalaisetkin lääkärit ovat sanoneet, että syöpäpotilaille ei ainakaan voi olla minkäänlaista haittaa tästä luontaistuotteesta ja jos siitä on jollekin apua, niin sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla normaalin syöpähoidon lisänä.

Hainrustouute urheilijoilla

Hainrustouute nopeuttaa niveliä palautumaan rankasta liikunnasta, joten siitä syystä monet urheilijat käyttävät säännöllisesti hainrustouutetta. Muutenkin tuote soveltuu käytettäväksi ennaltaehkäisemään nivelvaivoja ja luustovaivoja.

2 Responses

  1. raimo kipinä Says:

    Mistä sitä hainrustouutetta saa ostaa edullisesti?

  2. Mika Kangas Says:

    Jos aiotte julkaista jotain tämän kaltaista niin ei voi vain viitata joihinkin epämääräisiin tutkimuksiin ilman linkkejä lähteeseen. Varmaan suomalaisetkin lääkärit on sanoneet “ettei voi olla haittaakaan” kun kyseessä on tuote jolla ei tutkimuksien mukaan ole enempää vaikutusta kuin plasebolla.

    Puhumattakaan moraalisista pointeista. Nämä tuotteet ennen pitkää hävittävät hait sukupuuttoon ja jos ette satu tietämään niin maailmassa täytyy olla petoja pitämässä muiden eläinten kantoja kurissa. Maailma ei toimi ilman petoeläimiä.

Kirjoita oma kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.